Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Sijaissisaruus näkyväksi

Näkyvät ry:n kautta voit nyt myös lähettää oman tuotoksesi! Julkaisemme somessa ja sivuillamme mielellämme sijaissisarusten tekstejä ja muita tuotoksia – tarjoa meille blogikirjoitusta, runoa, muuta kaunokirjallista tekstiä, piirrustusta, maalausta, videotaideteosta tai mitä tahansa muuta! Tärkeintä on, että sinä haluat julkaista sen ja kertoa sen avulla jotakin sijaissisaruudesta. Tuotoksesi lähettäminen ei sido sinua mihinkään muuhun ja tuotoksesi voidaan julkaista myös nimimerkin takaa. Voit päättää itse, haluatko että tuotoksesi julkaistaan nettisivuilla vai esimerkiksi pelkästään Instagramissa. Myös tekstimuotoiset postaukset voidaan julkaista pelkästään somessa.

Sijaissisaruus näkyväksi

Me Näkyvät haluamme tarjota tilaa tehdä omaa sijaissisaruutta, suhdetta sijaissisaruuteen ja kokemuksia sijaissisaruudesta näkyväksi. Tyyli tuotokselle on vapaa. Sijaissisaruudella ja sijaissisaruksilla on oikeus tulla nähdyksi kaikissa muodoissaan. Kannustamme kaikkia sijaissisaruksia käsittelemään omia tunteitaan, ajatuksiaan ja kokemuksiaan sitä kautta, mikä parhaimmalta itselle tuntuu. Mikäli käsittelyprosessissa syntyy jokin tuotos jonka haluaisi myös muiden sijaissisarusten nähtäväksi, tarjoamme siihen mahdollisuuden.

Voit myös lähettää esimerkiksi linkin tai pyytää meitä jakamaan jo toisaalla olemassa olevan tuotoksesi yhdistyksen kanavissa.

Voit olla meihin yhteydessä ja lähettää (tekstimuotoisen) tuotoksesi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Yhteydenottolomake löytyy etusivun alareunasta ja ”yhteys” -sivulta. Voit olla meihin yhteydessä myös instagram-tilillä @nakyvat tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen nakyvat [at] gmail.com.


Hei lastensuojelualan ammattilainen!

Oletko ammattilainen ja mietit kokemusasiantuntijuutta työssäsi? Tai kaipaatko tilaisuuteesi sijaissisarusta puhumaan? Sijaissisarus on paras henkilö puhumaan sijaissisaruuteen liittyvistä kokemuksistaan. Yhdistyksen kautta on mahdollista välittää puhujapyyntöjä. Ole rohkeasti yhteydessä! Hyvä tietää: haluamme tarjota kokemusasiantuntijuuttaan tarjoaville puhujillemme palkkion. Kysy lisää – kysyminen ei velvoita sinua vielä mihinkään.


Hei opinnäytetyön (oppari / pro gradu / lisensiaatin työ / väitöskirja) tekijä!

Pohditko esimerkiksi opinnäytetön tekemistä sijaissisaruudesta? Mietitkö, mistä lähteä alkuun tai miten edetä? Mitä sijaissisaruudesta on jo tutkittu ja mitä pitäisi vielä tutkia? Mitä mieltä sijaissisisarukset ovat asiasta? Haluaisitko jutella sijaissisaruksen kanssa aiheesta? Tai haluatko välittää haastattelu-/kyselytutkimuspyyntöjä yhdistyksen kautta? Mikäli mietit opinnäytetyön tekemistä ja kaipaat missä tahansa edellä mainitussa (tai muussa) asiassa apua, ole rohkeasti yhteydessä. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä myös kaksi pro gradunsa sijaissisaruudesta tehnyttä henkilöä jotka käyvät asioita mielellään kanssasi läpi. Keskustelu ei sido sinua mihinkään.

Tai oletko kenties jo tehnyt tutkielman sijaissisaruudesta? Lisäämme sijaissisaruutta käsitteleviä tutkimuksia mielellään myöhemmin julkaistavaan materiaalipankkiimme. Otamme myös vastaan sisältöehdotuksia tekemästäsi tutkimuksesta esimerkiksi blogitekstin tai Instagram-postauksen muodossa. Oman postauksen ehdottaminen ei sido sinua mihinkään eikä sinun tarvitse olla Näkyvät ry:n jäsen.

Mitä ikinä mieleesi tuleekaan – ole rohkeasti yhteydessä! 💚🌱

💖:llä Näkyvät ry

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: